skip to Main Content
Promack FAQ

Voor een korte uitleg over de Promack Reuze Smartphone verwijzen wij u graag door dit filmpje. Het duurt slechts 1.40 minuut. Onderstaand treft u veelgestelde vragen aan met betrekking tot de Reuze Smartphone. Als u toch nog vragen heeft dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

1. Voor welke toepassingen is de Promack Reuze Smartphone geschikt?

De Promack Reuze Smartphone is breed inzetbaar. Denk aan showrooms, retail, beurzen, direct mailings, trainingen, workshops, events, (video)presentaties en het verzamelen van contactgegevens. Gebruikers en doelgroepen zijn divers. Vanwege de multi-inzetbaarheid kan de Promack Reuze Smartphone -binnen een organisatie- ingezet worden voor verschillende disciplines.

2. Welk besturingssysteem heeft de Promack Reuze Smartphone?

De Promack Reuze Smartphone maakt gebruik van het Android besturingssysteem

3. Is de Promack Reuze Smartphone goed te bedienen?

De bediening van de Promack Reuze Smartphone werkt hetzelfde als de kleine smartphones met het Android besturingssysteem. Dit is wereldwijd het meest gebruikte besturingssysteem voor smartphones. De bediening is dan ook zeer herkenbaar, voor de hand liggend en uitnodigend.

4. Is er een verbinding met een kleine smartphone nodig om de Promack Reuze Smartphone te gebruiken?

De Promack Reuze Smartphone functioneert stand-alone op een ingebouwd Android besturingssysteem. Er is geen kleine smartphone, tablet of ander device voor nodig.

5. Welke apps kunnen er gedownload worden op de Promack Reuze Smartphone?

Voor het downloaden van apps maakt de Promack Reuze Smartphone gebruik van de bekende Google Play Store. Bijna alle apps zijn geschikt. Vraag Promack om een demo van de betreffende app.

6. Heeft de Promack Reuze Smartphone overal ‘bereik’?

De Promack Reuze Smartphone werkt op WiFi, bekabeld internet en 4G en is daardoor dus stand alone inzetbaar.

7. Welke voorzieningen heeft de Promack Reuze Smartphone nodig om te functioneren?

De Promack reuze Smartphone werkt op een netspanning van 230 Volt en heeft voor veel toepassingen een internetverbinding nodig. De internetverbinding kan bekabeld, via WiFi of 4G tot stand komen.

8. Hoe groot is de Promack Reuze Smartphone?

De Promack Reuze Smartphone is inclusief de vloerstandaard 1,70 meter hoog en 0,5 meter breed. Het supervlakke LG beeldscherm heeft een beelddiagonaal van maar liefst 82 cm en is daarmee extreem veel groter dan de gemiddelde smartphone.

9. Werkt de home button van de Promack Reuze Smartphone?

De ronde touchbutton onder het beeldscherm functioneert als een echte home button.

10. Beschikt de Promack Reuze Smartphone over speakers?

De Promack Reuze Smartphone beschikt over speakers met een groot geluidsvolume en trekt daarmee zelfs in rumoerige omgevingen duidelijk de aandacht. Het volume is regelbaar.

11. Beschikt de Promack Reuze Smartphone over een ingebouwde camera?

De Promack Reuze Smartphone beschikt over een ingebouwde camera. Vraag aan Promack of deze geschikt is voor uw toepassing.

12. Is de Promack Reuze Smartphone geschikt om te video bellen?

De Promack Reuze Smartphone is vanwege de geïntegreerde camera, microfoon en luidsprekers geschikt om te videobellen.

13. Is de Promack Reuze Smartphone geschikt voor het weergeven van 1 of meer specifieke apps en websites?

Promack levert oplossingen waarbij het mogelijk is de gebruiker toegang te geven tot enkel 1 of meerdere specifieke apps en/of websites.

14. Welke touchtechniek gebruikt de Promack Reuze Smartphone?

De Promack Reuze Smartphone maakt gebruik van de capacaitive touch techniek. Dit is dezelfde techniek als toegepast op de topmodellen van de kleine smartphones. Het scherm is een industriele uitvoering van het A-merk LG. Door de Capacitive touchtechniek heeft het scherm een naadloos en strak uiterlijk omdat er geen andere laag over het scherm heen zit, zoals bij een infrarood scherm wel het geval is. Dit heeft het mogelijk gemaakt om de Promack Reuze Smartphone uit te voeren met een vlakke voorzijde tot aan alle vier de hoeken van de smartphone.

15. Is de Promack Reuze Smartphone te huur?

De Promack Reuze Smartphone is te huur. Bel of stuur uw aanvraag naar info@promack.nl en vermeld daarin bij voorkeur de datum of periode, locatie, tijdstippen, gewenste aantal Promack Reuze Smartphones en een korte omschrijving van de wenselijke toepassing.

16. Is het mogelijk om de Promack Reuze Smartphone ergens uit te proberen?

U bent altijd van harte welkom om de Promack Reuze Smartphone te bekijken en uit te proberen bij Promack in Woerden. Neem voor een afspraak geheel vrijblijvend contact op. De koffie staat klaar!

17. Verhuurd Promack ook andere interactieve oplossingen?

Promack verhuurt een breed scala interactieve oplossingen. Neem voor meer informatie contact op met Promack.

18. Hoe wordt de Promack Reuze Smartphone getransporteerd en verplaatst?

De Promack Reuze Smartphone wordt door Promack op locatie afgeleverd en plug&play gebruiksklaar geïnstalleerd. Het is optioneel mogelijk om de Promack Reuze Smartphone te voorzien van een wheelplate die volledig aansluit op het design van de vloerstandaard. Handig als het wenselijk is om de Promack Reuze Smartphone intern te verplaatsen naar verschillende afdelingen.

Back To Top